Algemene voorwaarden Cellulite-Killer

Betalingen & Afspraken 2020

 

1. De afspraak

Afspraken voor bezoek en of behandelingen worden op voorhand, telefonisch, per “what’s app” of per e-mail gemaakt en zijn altijd onder vermelding van volledige NAW-gegevens en telefoonnummer. Het is dus niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Wanneer je een afspraak maakt, stem je zondermeer in met de Algemene Voorwaarden van Cellulite-Killer.

 

2. Annuleren

Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren telefonisch afgezegd of verzet worden. Bij verzuim wordt 100% van het tarief voor de geboekte behandeling in rekening gebracht.

 

3. Contra-indicaties

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt een kort intakegesprek afgenomen. Bij bepaalde symptomen (contra-indicaties) kan Cellulite-Killer besluiten om de massage niet uit te voeren.

 

4. Betalingen

Betaling van de behandeling is mogelijk per pin en contanten.

 

5. Massage elders

Het is mogelijk om een behandeling thuis te ontvangen. In dat geval worden reiskosten in rekening gebracht. Het betreft €0.19 per extra km (enkele reis).

De locatie van Cellulite-Killer is: Eemnesserweg 1A, te Laren.

 

6. Aansprakelijkheid

Indien u een behandeling wenst van Cellulite-killer bent u verplicht een verklaring (intake) te ondertekenen waarin de volgende tekst is opgenomen:

“Het is mijn keuze om deze massagesessie te ondergaan. Ik ben me ervan bewust wat deze behandeling als doel heeft. Ik waarschuw de masseur onmiddellijk als mijn welbevinden op enige wijze wordt aangetast.

Ik heb alle medische gegevens waarvan ik op de hoogte ben naar waarheid ingevuld en ik zal de masseur inlichten zodra er zich wijzigingen voordoen.”

Alle behandelingen die worden aangeboden door Cellulite-Killer zijn geen medische behandelingen. Alle behandelingen op de behandeltafel en massagestoel zijn voor bodyshaping, lichte klachten, bewustwording en/of ontspanning.

Wanneer u zich laat behandelen bij Cellulite-Killer is dit op eigen risico.

 

7. Intake en uw gezondheid

Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient u dit door te geven tijdens de intake.

  

Belangrijk voor vrouwen: Als u zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, moet u dat beslist melden. Ook wanneer de zwangerschap moeizaam verloopt, dient u dit voorafgaand aan de behandeling te melden. U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid van uzelf of uw kind.

 

8. Privacy

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

 

9. Uitsluiting van deelname en behandeling

Cellulite-Killer behoudt zich het recht voor een cliënt van deelname of behandeling uit te sluiten.

 

10. Strippenkaarten

Strippenkaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De strippenkaart is geldig voor een duur van 12 maanden hierna zal de strippenkaart komen te vervallen. Restitutie van de strippenkaart is niet mogelijk.

 

11. Overig

De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Cellulite-Killer te allen tijde worden gewijzigd.

Onze contactgegevens

Wij werken 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 op afspraak.
In overleg kunnen er afspraken gepland worden buiten deze openingstijden.

Voor vragen kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Telefoonnummer: 06-33792368
E-mailadres: afslanken@cellulite-killer.nl