Navigeer naar:
- Bindweefselmassage | Anti-Cellulite
- Cupping lichaamsbehandeling
- Cupping gezichtsbehandeling
- Ijs Massage
- Body Wrap Behandeling
- GuaSha lichaamsbehandeling (刮痧)
- GuaSha gezichtsbehandeling (刮痧)
- Russische honingmassage
- Medische massage
- Sportmassage
- Afslankmassage
- Ontspanningsmassage
- Hotstone massage

Ijs Massage

De meest effectieve behandeling tegen cellulite is een anti cellulite behandeling in combinatie met een ijsmassage. Een ijsmassage stimuleert de bloedcirculatie, versnelt het stofwisselingsproces en stimuleert de vetverbranding. Vetophopingen en verklevingen worden los gemaakt en het onderhuidse weefsel wordt geactiveerd. Als gevolg hiervan worden gifstoffen en vetzuren afgevoerd en het huidbeeld verbetert.

De ijsmassage brengt het huidverbeteringsproces van binnenuit op gang, waardoor hardnekkige cellulite bestreden wordt, en na afloop van een combinatiekuur ook langer weg blijft. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een ijsmassage in combinatie met de anti-cellulitemassage.
(bekijk de prijzen)

GuaSha lichaamsbehandeling (刮痧)

Guasha is afkomstig uit Azië en betekent: Gua = schrapen, Sha = ophoping. Guasha is een belangrijk onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en bestaat al langer dan 2000 jaar. Door middel van een jadesteen en olie worden blokkades letterlijk weggestreken zodat de natuurlijke energie weer kan stromen.

Guasha combineert het effect van acupunctuur (alleen zonder naalden), bindweefselmassage, lymfedrainage en een detoxbehandeling in één massage. De bijzondere resultaten van Guasha worden verkregen door de gelijktijdige inwerking op de huid, het lymfesysteem, het bindweefsel, de spieren, de bloedvaten, de zenuwen, de hersenen en het immuunsysteem.

Deze massage activeert de energiestroom, bevordert de bloedsomloop, stimuleert de werking van de organen, neemt blokkades en pijn weg, vermindert stress en spanning en brengt ook emotionele disbalans weer in balans.

GuaSha gezichtsbehandeling (刮痧)

Guasha (刮痧) betekent het schrapen van de huid en is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Bij de Guasha gezichtsmassage worden de Guasha technieken specifiek ingezet op het hoofd, gezicht, nek en decolleté om de huid op een natuurlijke manier stralend en jong te houden. De Guasha gezichtsmassage is een ontspannende behandeling en heeft daarnaast als doel om de doorbloeding en lymfe-circulatie van het gezicht te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren. De kwaliteit van de huid verbetert en afval- en gifstoffen worden afgevoerd. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes en wordt de huid zichtbaar strakker. Doordat bij de Guasha gezichtsmassage de meridianen en acupunctuurpunten van het hoofd en gezicht gestimuleerd worden heeft de behandeling ook een positief effect op de algehele gezondheid.

Maak vrijblijven een afspraak met een onze expert Intakegesprek aanvragen

(bekijk de prijzen)

Body Wrap Behandeling

Het verliezen van centimeters is nog nooit zo makkelijk geweest. De nieuwe Body Wrap methode van Cellulite-Killer is een geweldige oplossing voor mensen die snel een paar cm kwijt willen! Door het aanbrengen van een natuurlijke, zelf samengestelde kruiden en specerijenmix en het aansluitend inwikkelen van het lichaam met folie, ga je flink zweten. Bodywrapping richt zich op het verminderen van cellulite en vetophopingen. Het detoxt, verstevigt de huid,bevordert gewichtsverlies en het verlies van omvang. Je huid wordt gladder en strakker en eventuele cellulite wordt verminderd. Het is een snelle en unieke behandeling met zichtbaar resultaat. Hoe gaat het in zijn werk? De behandeling bij Cellulite-Killer bestaat uit drie fases; in de eerste fase wordt de speciaal samengestelde mix van kruiden en specerijen ingemasseerd. Daarna wordt je lichaam bedekt met een dun laagje folie. Vervolgens mag je gaan liggen zodat je kunt ontspannen en de actieve ingrediënten hun werk kunnen doen. Je huid wordt warm en doorbloed. In de tweede fase wordt de folie verwijderd de huid gereinigd. Aansluitend wordt met een cuppingmassage het vocht naar de grote lymfe afgevoerd en de huid met een speciaal gel/olie of kruidenmix behandeld.

Voordelen van een Body Wrap:

 • Direct zichtbaar resultaat
 • Ontslakking/ontgifting (anti oxidant)
 • Verhoging metabolisme
 • Heerlijke behandeling
 • (bekijk de prijzen)

  Maak vrijblijven een afspraak met een onze expert Intakegesprek aanvragen

  Onze contactgegevens

  Wij werken 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 op afspraak.
  In overleg kunnen er afspraken gepland worden buiten deze openingstijden.

  Voor vragen kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Telefoonnummer: 06-33792368
  E-mailadres: afslanken@cellulite-killer.nl