Anti-Cellulite

bindweefselmassage

Navigeer naar:
- Bindweefselmassage | Anti-Cellulite
- Cupping lichaamsbehandeling
- Cupping gezichtsbehandeling
- Ijs Massage
- Body Wrap Behandeling
- GuaSha lichaamsbehandeling (刮痧)
- GuaSha gezichtsbehandeling (刮痧)
- Russische honingmassage
- Medische massage
- Sportmassage
- Afslankmassage
- Ontspanningsmassage
- Hotstone massage

Anti-Cellulite behandeling | Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Bindweefsel

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Een kuur bestaat uit een keer per week bindweefselmassage gedurende weken. Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid. (bekijk de prijzen)

Maak vrijblijven een afspraak met een onze expert Intakegesprek aanvragen

(bekijk de prijzen)

Onze contactgegevens

Wij werken 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 op afspraak.
In overleg kunnen er afspraken gepland worden buiten deze openingstijden.

Voor vragen kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Telefoonnummer: 06-33792368
E-mailadres: afslanken@cellulite-killer.nl