Massages

Navigeer naar:
- Bindweefselmassage | Anti-Cellulite
- Cupping lichaamsbehandeling
- Cupping gezichtsbehandeling
- Ijs Massage
- Body Wrap Behandeling
- GuaSha lichaamsbehandeling (刮痧)
- GuaSha gezichtsbehandeling (刮痧)
- Russische honingmassage
- Medische massage
- Sportmassage
- Afslankmassage
- Ontspanningsmassage
- Hotstone massage

Russische honingmassage

De gunstige eigenschappen van honing zijn bij iedereen bekend. Duizenden jaren geleden werd het gebruikt om wonden, brandwonden en snijwonden te behandelen. Tegenwoordig is zijn onverminderde populariteit te danken aan zijn helende en voedende eigenschappen. Producten op basis van honing dit medicijn stimuleren het immuunsysteem en het celmetabolisme. Het regenereert en heeft ook ontgiftende en bacteriedodende eigenschappen. De de huid wordt gehydrateerd, gevoed en verzacht. Daarnaast bevat honing veel vitamines, regenereert en is ontstekingsremmend. De massagetechniek die zeer specifiek is bestaat uit het maken van zeer glijdende bewegingen, gecombineerd met kneden en kloppen, een combinatie van afslankende en anti-cellulite bewegingen. Het is effectiever dan een goede peeling, en door alle zintuigen te stimuleren, stimuleert het lichaam en geest.

Maak vrijblijven een afspraak met een onze expert Intakegesprek aanvragen

Ontspanningsmassage

Een onspanningsmassge bij Anna Kok is een cadeautje aan jezelf. Tijdens deze massage wordt een deel van de voor & achterzijde van het lichaam zachtjes gemasseerd met natuurlijke en zelf verrijkte oliën Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook psychisch weer goed voelt en andersom.

Sportmassage

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren. Tevens bestrijdt het de spiervermoeidheid en vermindert stressklachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid. Doordat een sportmassage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning.

Maak vrijblijven een afspraak met een onze expert Intakegesprek aanvragen

Hotstone massage

Een Hotstone massage kan helpen spanningen los te maken laten, zorgt voor een betere doorbloeding, soepelere spieren en naderhand voor een heerlijke zachte huid. De warmte en druk van de stenen dringen diep door in je spieren en het lichaam. Tijdens deze massage worden de stenen in verschillende posities langs en op het lichaam geplaatst, de warme stenen geven een aangenaam warm en ontspannen gevoel.

Maak vrijblijven een afspraak met een onze expert Intakegesprek aanvragen

Afslankmassage

Deze combinatie van cupping en massage, ook bekend als de SPM-methode, zorgt ervoor dat de lymfe beter kunnen stromen. De huid wordt d.m.v. cuppings vacuüm getrokken en het weefsel wordt ontgift. Tevens wordt de huid doorbloed en van zuurstof voorzien. Met de cupping glazen kunnen ook dieper liggende vetcellen worden bereikt.

Love handles worden zichtbaar verminderd, het weefsel wordt strakker en cellulite en ruitersbroeken nemen in volume af. Cupping werd al in de Middeleeuwen gebruikt tegen vele kwalen. Het is een feit dat de bloedcirculatie van de huid en dus de lymfedrainage wordt bevorderd, vooral in combinatie met een massage. Deze combinatie stimuleert het metabolisme van de huid en een bevordert de regeneratie en stimulatie van collageen en daarmee het weefsel. Uw silhouet wordt zichtbaar strakker en slanker!

Medische massage

Een medische massage is een combinatie tussen ontspanningsmassage en fysiotherapeutische massage. Deze behandeling is geschikt voor mensen die door stress blokkades hebben, sporters die ter preventie van blessures de doorbloeding willen verbeteren maar ook mensen die vaak pijn ervaren in schouder, nek, rug, armen of benen.

Maak vrijblijven een afspraak met een onze expert Intakegesprek aanvragen

(bekijk de prijzen)

Onze contactgegevens

Wij werken 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 op afspraak.
In overleg kunnen er afspraken gepland worden buiten deze openingstijden.

Voor vragen kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Telefoonnummer: 06-33792368
E-mailadres: afslanken@cellulite-killer.nl